tiistai 8. heinäkuuta 2014

Muuttomies kantoapu kantomies kantopalvelu Tampere Pirkanmaa alueilla käytettävissänne yritys- ja kotitalouspalveluissa. Tarvittaessa "muutamme" pihakoivunnekin halutun mukaisiksi pölleiksi kaataen turhat puut mikäli niin sovitaan

Muuttomies kantoapu kantomies kantopalvelu Tampere Pirkanmaa alueilla käytettävissänne yritys- ja kotitalouspalveluissa. Autamme huoneistomuutoista alkaen pihatyömuuttoihin esim pihan eri kasvistojen siirroissa ja istutustöissä 

Kun palvelemme niin ei tarvitse välttämättä liputtaa, en minäkään tule puku päällä, jollei ole kyse juhlatilaisuutenne vaatimasta pukukoodista kyse ;).
Tarvittaessa "muutamme" pihakoivunnekin halutun mukaisiksi pölleiksi kaataen turhat puut, sekä pensaikkonne alasleikaten mikäli niin sovitaanTiedustelut ja tarjouksenne muutto- ja kantoavussa sekä pihatöissä ensisijassa sähköposti / e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelimen kautta voitte muistuttaa esim. tekstarina 
044-3380291, että olette lähettäneet pihatyö-, kanto- ja muuttopalvelu- tmv:n kyselytarjouksenne ja odotatte palautettani. 

Muistakaa: Saatte mitä tilaatte ;) Oli sitten kyse jihadisteille myönnetyistä kyseenalaisista turvapaikko-oikeuksista oikeudetta, äänestäessänne valtaan oman kansan perusoikeuksia heikentäviä tahoja tai tilatessanne hurtin huumorin ja vankan puutarha-, pihatyö-, muutto- ja kantopalvelukokemuksen osaavan moniosaajan tsuhnan ilman koraania ja muuta huuhaa sillisalaattia.

Autamme tilanteen mukaan erityisesti puutarha- ja pihatöissä tarvekartoituksen ja tilausvahvistuksenne jälkeen:Hinnoittelu näinä luottokelvottomien ja maksuvaikeuksien aikoina toimii etumaksupainotteisesti: 

Käteisellä heti arvioidun tuntimäärän mukaisesti esim. 3 tunnin muutto 150€ käteisellä, mikäli 2 miestä ja kuljetus, niin 300€ käteisellä, mikäli lisätunteja niin 50€/muuttomies lisää, kun tilanne on havaittuPuhelimessa on turha höpöttää, jollei ole kiiruullista asiaa. Asiat tallentuvat mutkattomimmin sähköpostin kautta mistä ne ovat helpoiten tarkistettavissakin. 

Puhelinviestintä vie tupla-ajan ja tekstareita hankala kirjoitella työmiehen sormilla, sähköposti on eri asia kun on isommat näppäimet.


Pyrimme auttamaan ympäri vuoden kukki sitten päärynäpuut tai kullerot tai on sitten piha täynnä lunta ------------------------------
Muuttomies kantomies muuttoapu verraton satoi tai paistoi niin homma pelittää Tampere Pirkanmaa talousalueella käteisellä tottakai. Vakavaraisille yhteisöille mahdollisuus maksaa eräpäivällä heti tilille.

Se on moro nährään tilausvahvistuksenne jälkeen sovitussa paikassa sovittuna aikana ja käteistä kouraan kiitos heti alkajaisiksi niin alkaa "tikka nakuttamaan"

-------------------------------------------
Muuttomies ei ole muuttolintu vaan tavoitettavissa ympäri vuoden avuksenne Tampere Pirkanmaa talousalueella

http://muuttomies.blogspot.fi/ 
Toimimme tilanteen mukaa JOT-periaattella. Kullekin tarpeensa mukaan-----------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti